COPYRIGHT © 2004-2023 - FIN-INECTA« kauneussivut

           

OPI Nailbar Stockmann

VARAUSLINKKI    

bm DaySpa Lahti

VARAUSLINKKI 

 

OPI on tehnyt ammattimaisesta käsien ja jalkojen hoidosta tiedettä. Tutustu ja tilaa TÄÄLTÄ!

Luonnon tehokkaimmat ainesosat valjastettiin kehittämään kasvohoitoihin verrattavan, ihoa nuorentavan menetelmän, joka ansaitsee nimen ProSpa by OPI.

Ylellinen ja kliinisesti testattu menetelmä muuttaa tavallisen palvelun SPA- kokemukseksi.

Tulokset puhuvat puolestamme – pehmeämmät, sileämmät, nuorekkaammat kädet. Vielä parempia tuloksia saat käyttäessäsi tuotteita säännöllisesti.

Kuori, Elvytä, Uudista ja Suojaa… by OPI

OPI MINIMANIC- KÄSIHOITO, SALONKI- JA SPA MANIKYYRIT

Minimanic-käsihoito in ylellinen mutta nopea hemmotteluhetki arjen keskellä.

OPI manikyyrissä kädet ja kynnet hoidetaan kuntoon noin 20 minuutissa.Menetelmä perustuu OPI manikyyritarvikkeiden tehokkuuteen ja tuotteiden korkealaaatuisuuteen.

OPI asiantuntija analysoi kynnet ja kädet sekä neuvoo kotihoito-ohjeet.

Voit myös liittyä "KYNNENVARTIJOIHIN", jolloin sinulle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. OPI manikyristi auttaa sinua saamaan kauniit kädet ja kynnet alle kuukaudessa. "KYNNENVARTIJAT" ohjelmaan kuuluu Minimanic kerran viikossa sinulle sopivana aikana.

OPI Minimanic manikyyrejä tehdään useissa kauneushoitoloissa ja kampaamoissa ympäri Suomen. Valittavanasi on myös OPI Salonkimanikyyrit värilakkauksella, Spa manikyri tai GelColor kestolakkaukset.

OPI Nail Bar pisteet toimivat Helsingin ja Tampereen Stockmanneilla, Lahden Sokoksessa sekä useissa Day Spa- että kauneushoitoloissa ympäri maan.

OPI JALKAHOIDOT JA LAKKAUKSET

OPI jalkahoidon voit varata bm DaySpasta Lahdesta tai muilta valtuutetuilta kosmetologeilta ympäri maan. Voit valita haluamasi lakkauksen myös varpaankynsiin. OPI Minipedic- jalkahoito n.45min ja OPI SpaPedic -jalkahoito n .1,5h.

TOE-TALLY IN LOVE! PEDICURE BY O.P.I!

________________________________________________________________________________________________

OPI Avojuice Skin Quencher Käsi-ja Vartalovoiteita voit ostaa TÄÄLTÄ!

Kosteuttava voide käsille ja koko vartalolle. Sisältää avokadoöljyä, jonka ansiosta voide imeytyy nopeasti ja tekee ihosta pehmeän ja kimmoisan. Herkulliset tuoksut!

Avojuice -tuoksuja on useita esim. Coconut-Melon, Cran&Berry, Grapefruit, Mango, Peony&Poppy, Violet Orchid, Ginger Lily