COPYRIGHT © 2004-2017 - FIN-INECTA« kauneussivut

 OPI FINLAND

 KAUNEUDENKAUPPA

 bm DAY SPA

IT'S A PARTY TIME! 

Nyt on mahdollisuus järjestää OPI-kotikutsut ystäville ja viettää mukava kauneushetki kotoisessa seurassa. Illan aikana alan ammattilainen kertoo henkilökohtaiset OPI käsi- ja jalkahoitovinkit sekä uusimmat kauneustrendit.

OPI on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista lakoistaan ja lakkakokoelmien myötä kutsujen teemat vaihtuvat. Illan aikana käsi- ja jalkahoidon lisäksi tutuksi tulevat myös OPI uutuudet.

JÄRJESTÄ OPI PARTY-KOTIKUTSUT

Haluaisitko emännöidä OPI Partyja? OPI Partyt soveltuvat rentoihin ja mukaviin tilaisuuksii, esimerkiksi illanistujaisiin, tyttöjeniltaan tai vaikka osaksi synttäreiden tai polttareihin ohjelmaa. OPI konsulentti  tulee kotiisi sovittuna ajankohtana (myös illat ja viikonloput) ja OPI Partyt voivat alkaa! OPI Partyt ovat maksuttomat.

HENKILÖKOHTAINEN PALVELU

OPI Partyillä OPI konsulentti perehtyy asiakkaiden henkilökohtaisiin tarpeisiin ja esittelee heille parhaiten sopivat tuotteet. Illan emännöijä saa manikyyrin!

TESTAA TUOTTEITA

OPI Partyllä pääset kokeilemaan maailman johtavan kynsimerkin OPI:n käsienhoitotuotteita rennossa ilmapiirissä.  OPI Partyillä on yleensä  5-10 henkilöä ja ne järjestetään emännän kotona. OPI tuotteiden konsulentti kertoo yrityksestä, OPI käsi- ja jalkahoitotuotteista sekä esittelee uusimmat kauneustrendit. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä, kokeilla tuotteita vapaasti ja tehdä itselleen manikyyrin samaan aikaan kun OPI:n konsulentti tekee manikyyriä emännälle.

OPI TUOTTEET

OPI Partyjen aikana kaikilla osallistujilla on mahdollisuus tilata OPI tuotteita itselleen. OPI uutuudet ja OUTLET hintaiset tuotteet myös esittelyssä. Mukana myös tuotteita, joita ei muualta saa. OPI Partyillä ei ole minimitilaussummaa. OPI Partyjen emäntä hyötyy OPI Partyjen aikana tilatuista tuotteista.

VARAA OPI-PARTYT!

010-7787280  / Lahdessa bmdayspa.fi

 

Miten voi ryhtyä Konsultiksi?

Jos haluat laajentaa yrityksesi asiakaskuntaa paikkakunnallasi tai aloittaa uuden uran manikyristinä, ota yhteyttä Konsulttiisi tai tai soita 010-7787280 kerromme sinulle lisää aloitusmahdollisuuksista. OPI Party tarjoaa erinomaiset tulo- ja etenemismahdollisuudet ja alkuun pääsee ilman suuria investointeja.

Voit myös lähettää viestin info@bminternational.fi ja sinulle lähetetään OPI-Party infopaketti paluupostissa.

Aloittaessasi OPI-Party Konsulttina saat kaikki tarvitsemasi materiaalit, kattavan henkilökohtaisen koulutuksen ja helppokäyttöisen online-tukijärjestelmän, joka on aina käytettävissäsi.

Let´s Party!